Over Intercédé

Over Intercédé

Wij zijn Intercédé. Wij denken graag met u mee over een maatwerkassortiment promotionele producten en geschenken die uitstralen waar uw organisatie voor stáát.
Als onderdeel van de TWI Groep, professionals in logistiek, zijn wij met plezier uw totaalleverancier en uw creatieve partner.

Intercédé staat voor goed partnerschap

We gaan graag met u aan tafel om helder te krijgen wat de meerwaarde voor uw organisatie is van goed gekozen promotionele producten.

Intercédé beweegt met u mee
Wij willen uw partner zijn en niet zomaar een leverancier. Want, ongeacht de complexiteit van uw vraag, denkt een partner flexibel met u mee in de mogelijkheden. Een partner staat náást u, niet tegenover u. Intercédé is voor u die enthousiaste partner. Samen met u komen we tot de beste promotionele oplossingen voor uw organisatie.

Intercédé is professioneel en betrokken

Onze vakkundige en ervaren medewerkers zijn graag goed op de hoogte van uw visie, missie en de thema’s waarmee u werkt. Omdat we weten dat organisaties constant in beweging zijn, praten we regelmatig met u bij over wat er speelt binnen uw bedrijf. Zodat uw assortiment promotionele producten daar steeds naadloos bij aansluit.

Intercédé ontzorgt u

Wij kennen de markt van promotionele producten door en door. En zijn door onze partnerships met leveranciers altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en producten. Die wij natuurlijk met plezier met u delen.
Wij controleren of een product voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. En selecteren onze partners en fabrikanten op de juiste certificeringen. Met de fabrikanten maken wij goede afspraken. Bijvoorbeeld over een kwaliteitscontrole voordat producten worden verzonden. Zo loopt ú geen enkel risico. 

Onze eigen studio voorziet uw promotionele producten van uw logo. Uiteraard precies volgens uw huisstijl. Zo bewaken wij de uniforme uitstraling van uw producten.

Snelle en professionele levering

Als onderdeel van de TWI Groep heeft Intercédé alle faciliteiten in huis voor een correcte logistieke afhandeling van uw bestellingen. Ook over deze tijdrovende handelingen hoeft u zich dus geen zorgen te maken.
Benieuwd wat een samenwerking met Intercédé úw bedrijf kan opleveren? We gaan graag met u in gesprek!