Kerstpakketten

Verras met een stijlvol kerstpakket

Kerstpakket … een geschenk met een boodschap
Uw betrokken medewerkers houden uw bedrijf gezond. U kunt niet zonder ze en dat mag u ze best laten weten! En welk moment is daarvoor beter geschikt dan het einde van het jaar? Geef uw medewerkers een uniek cadeau waaruit nadrukkelijk uw waardering voor hun inzet blijkt. Een cadeau dat uitstraalt waar u met z’n allen voor stáát. Onze kerstpakketten op maat zijn duurzaam en écht van deze tijd.

 

De kerstpakketten van Intercédé
Bent u op zoek naar een stijlvol kerstpakket? Intercédé biedt u de volgende pakketten:

  • Een door uzelf samengesteld kerstpakket
  • Een kerstpakket uit onze huisselectie
  • Een culinair kerstpakket met versproducten

 

Culinaire pakketten
De culinaire pakketten leveren we onbereid, gevacumeerd en diepgekoeld, verpakt in een speciale tempex/koelverpakking, met daaromheen een fraai ontworpen doos. De houdbaarheid van een culinair pakket is minstens 10 dagen. Ieder pakket bevat informatie over houdbaarheid en kwaliteit. Ook zit er in ieder pakket een leaflet met daarin informatie over hoe de gerechten op eenvoudige wijze kunnen worden bereid.

 

Onze culinaire pakketten voldoen aan de hoge HACCP-kwaliteitsnormen en vallen onder BRC- storagenorm en de richtlijnen van de Voedsel en Warenautoriteit.

Kom ervaren in een van onze showrooms
In onze showrooms presenteren wij het gevarieerde assortiment op thema. Samen met u stellen onze ervaren adviseurs met plezier een pakket samen dat precies bij uw bedrijf past.

 

Onze samenwerking met onze partners biedt u voordeel
Door onze samenwerking met onze partners zijn zowel de food als non-food kerstpakketten zeer aantrekkelijk geprijsd.

 

Bel ons gerust voor een afspraak!
De koffie en onze creatieve, ervaren adviseurs staan graag voor u klaar. U bereikt ons via +31 (0)172 536 074. Wilt u vooraf een beeld krijgen van de mogelijkheden? Wij sturen u met plezier onze Styleguide toe.