Geschenken

Verras uw klanten!

Intercédé is uw totaalleverancier voor relatiegeschenken, kerstpakketten en eindejaargeschenken, zoals het digitale keuzeconcept Cadeautje van de zaak.

Relatiegeschenk
Met een goed gekozen relatiegeschenk zet u uw klant in het zonnetje. Natuurlijk kiest u dan een geschenk waar uw klant ook écht iets aan heeft. Uw logo komt subtiel op het product en u zet een toepasselijke boodschap op de verpakking. Want hoe persoonlijker het geschenk, hoe meer het bijdraagt aan een fijne relatie, de onderlinge loyaliteit en aan het plezier van het samen zakendoen. En een gebaar van waardering wordt door de ontvanger nog lang herinnerd.

 

 

Kerstpakket … een geschenk met een boodschap
Uw betrokken medewerkers houden uw bedrijf gezond. U kunt niet zonder ze en dat mag u ze best laten weten! En welk moment is daarvoor beter geschikt dan het einde van het jaar? Geef uw medewerkers een uniek cadeau waaruit uw waardering voor hun inzet nadrukkelijk blijkt. Een cadeau dat uitstraalt waar u met z’n allen voor stáát. Onze kerstpakketten op maat zijn duurzaam en écht van deze tijd.

Eindejaarsgeschenk … geef een cadeautje van de zaak!
Wat is er voor uw medewerkers nu leuker dan dat ze zélf hun cadeau mogen uitkiezen? In een webshop boordevol met aantrekkelijke cadeaus, cadeaukaarten, dagjes uit en nog veel meer. Het perfecte cadeau op maat! De Cadeautje van de zaak-giftcard wordt geleverd in een mooie verpakking in uw eigen bedrijfskleuren mét logo. Ook de look and feel van de bijbehorende, sfeervolle en overzichtelijke webshop is helemaal in uw bedrijfsstijl. U blij, uw medewerkers nog veel blijer!