Brandstore

Altijd up-to-date: de online Brandstore

Herkent u dit? Uw medewerkers bestellen lukraak promotionele producten. De kosten rijzen de pan uit. En veel effect lijken de aankopen niet te hebben. Want de rode draad ontbreekt. Bovendien neemt de administratie veel van uw kostbare tijd in beslag. Dat kan anders!

De online Brandstore van Intercédé is het innovatieve alternatief voor uw interne webshop. Met de Brandstore optimaliseert u uw inkoopbeleid van promotionele producten. En kunnen uw medewerkers eenvoudig zélf promotionele producten bestellen. Op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld. Intercédé richt de Brandstore voor u in en neemt u met plezier de administratie uit handen.

 

De voordelen van uw eigen Brandstore

24/7 promotionele producten bekijken en bestellen
Op uw private Brandstorepagina staan alle promotionele producten die speciaal voor en door uw organisatie geselecteerd zijn. En die direct leverbaar zijn. Voor al uw medewerkers, waar ook ter wereld.

Realtime voorraadbeheer
Na iedere bestelling werken wij uw voorraadoverzicht bij. En vullen we de voorraad direct aan als dat nodig is. Uw medewerkers grijpen dus nooit mis.

Inzicht in uw totale uitgaven
Medewerkers die geautoriseerd zijn voor de Brandstore krijgen ieder een eigen budget. In de beheeromgeving kunt u zien wat uw medewerkers uitgeven. U weet dus precies hoeveel budget er nog over is. En als u dat wilt, koppelen we de Brandstore aan uw inkoopsysteem.

Kostenbesparing door Collectdeal
Met Collectdeal kopen uw medewerkers sámen producten in. En realiseren zo een lagere inkoopprijs.

Gegarandeerd uniformiteit in uw huisstijl
Onze eigen studio voorziet uw promotionele producten van uw logo. Uiteraard precies volgens uw huisstijl. Zo bewaken wij de uniforme uitstraling van uw producten.

Productideeën voor uw bedrijfsactiviteiten
Vult u de evenementenkalender in, dan krijgt u van ons inspiratie. Mooie productideeën op maat voor al uw toekomstige bedrijfsactiviteiten. 

Inspiratieshop
Vergeet vooral niet om af en toe een kijkje te nemen in uw persoonlijke inspiratieshop. U vindt daar duizenden speciaal voor u door ons geselecteerde producten. In uw eigen huisstijlkleuren!

Snelle en professionele levering
Als onderdeel van de TWI Groep heeft Intercédé alle faciliteiten in huis voor een correcte logistieke afhandeling van uw bestellingen.

Nieuwsgierig hoe úw Brandstore eruit kan zien?
Vraag een gratis demo van uw Brandstore aan.
Of bel ons op +31 (0)172 536 074.