Stijlvolle Powerbank Xtorm

31-10-2017

Afbeelding

De Xtorm Power Bank Connect biedt een stijlvolle oplossing om mobiele apparaten als smartphone en tablet altijd en overal van extra energie te voorzien.

Deze Power Bank heeft een interne batterij van 5000mAh, dit is voldoende energie om een smartphone ruim 2 keer op te laden. Daarnaast is het mogelijk om twee mobiele apparaten tegelijk op te laden. Bovendien heeft deze back-up accu een luxe uitstraling dankzij de leren bekleding, die tevens voor extra bescherming van de Power Bank zorgt.

De Power Bank Connect is voorzien van een aantal handige eigenschappen die de gebruiksvriendelijkheid van deze back-up accu enorm verhogen. Dankzij de ingebouwde micro USB én Lightning kabel heeft u altijd een kabeltje bij de hand wanneer u mobiele apparaten wilt opladen. Daarnaast is aan de LED indicatielampjes gemakkelijk te zien hoeveel batterij de Power Bank heeft gebruikt. Door simpelweg op de aan/uit knop te drukken, start of stopt de Power Bank met laden.

De Power Bank Connect past door het platte ontwerp gemakkelijk in een tas of binnenzak. De Connect 5000 biedt de ideale laadoplossing voor dagelijks gebruik of tijdens een zakenreis.

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan op onderstaande link.

info@intercede.nl

Online winkelen? Ga naar onze shop!