Safety first!

31-10-2017

Afbeelding

Safety first!

Je hoort en leest tegenwoordig veel over functionele relatiegeschenken en premiums. Dat betekent dat de ontvanger het product ook echt kan gebruiken. Dat voorkomt dat het (snel) in de prullenbak belandt en dat is beter voor het milieu. En een geschenk dat echt wordt gebruikt, komt ook vaak onder de ogen van de ontvanger en de mensen om hem of haar heen, en dat is weer goed voor uw bedrijfsnaam en merkbekendheid!

Naar onze mening is een functioneel product een cadeau dat je graag ontvangt, al was het maar omdat je het niet zo snel voor jezelf zou kopen terwijl je het graag wil hebben. Het is ons vak om uw klanten uit uw naam te verrassen en te verbazen! Leuk toch?


Certificaten en testrapporten
Wij geloven in functionele producten, een manier om duurzaamheid op de kaart te zetten. En we geloven in producten die compliant zijn, ofwel voldoen aan alle strenge wet- en regelgeving om ze op de Europese markt te mogen brengen - om (veiligheids)problemen met producten, laat staan een recall te voorkomen) Alle leveranciers zeggen dat ze compliant producten leveren. Maar vraag eens door. Is dat zo? Kunnen ze de bijbehorende certificaten en testrapporten van officiële onderzoeksinstanties en laboratoria overleggen? Wij wel. Vraag ons ernaar. Want wij doen alleen zaken met fabrikanten en toeleveranciers die op alle fronten compliant zijn. Wij nemen geen risico, en daarmee loopt u ook geen risico met de artikelen die wij leveren. Safety first!

Online winkelen? Ga naar onze shop!