Intercédé
T: +31 (0)172 536 074
info@intercede.nl

Schoterhoek 2, 2441 LD Nieuwveen

Het is bijna zomer!

15-05-2018

Miljoenen mensen verheugen zich op de zomermaanden, met de vakantie en lekker in en om huis genieten en relaxen. De zomer is een prima sfeermoment om uw werknemers en relaties een aardigheidje te geven.

Wij hebben de volgende ‘top-10’ van zomercadeaus 2018 gemaakt:

 1. BBQ-schorten
 2. Hammamdoeken/strandlakens
 3. Zonnekleppen/zonnehoedjes
 4. Koelboxen
 5. Accessoires voor mobile devices: oordopjes, (waterbestendige) hoesjes, powerbanks
 6. Shoppers, opvouwbare tassen
 7. Bidons/drinkflessen
 8. Strandballen en –spellen
 9. Lichtgewicht regenponcho’s
 10. Veiligheidskits

En alles wat past in de retrotrend die nu helemaal in is! Wat dacht u van de polaroid camera (wel aangepast aan deze tijd, hoor…)?

Wij kunnen alle producten goed en snel bedrukken met uw logo of boodschap! En natuurlijk zijn de producten voorzien van de nodige veiligheidscertificaten en EU-certificaten die aantonen dat ze compliant zijn (voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Impact en success verzekerd! Zeker weten dat uw naam ook in de vakantie top of mind blijft, en letterlijk onder ogen van uw doelgroep.  

lees verder
Afbeelding

Waarom draadloos opladen

22-03-2018

Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel iOS als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat om hun mobiele apparaat op te laden, waar ze zich ook bevinden zonder dat daarvoor een laadkabel noodzakelijk is. 

Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Wilt u de hele presentatie bekijken, klik hier. 

lees verder

Uitgelicht

26-01-2018

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal producten die wij u niet willen onthouden.

Bent u geïnteresseerd in een monster?

Vraag uw monster aan.
klik op onderstaande @ 

lees verder

Draadloze snellader

08-01-2018

Opladen wordt in 2018 gemakkelijk en snel met deze draadloze snellader!

Laad je mobiele telefoon op zonder een kabel te gebruiken. Leg je mobiele telefoon op de lader en wacht tot de laadnotificatie verschijnt. Deze draadloze lader ondersteunt laden met een vermogen van 10W om je telefoon twee keer zo snel op te laden dan de meest gangbare draadloze laders in de markt. Met ventilatiegaatjes in de bodem om de lader gekoeld te houden en rubberen strips voor stabiliteit. Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 2A. Draadloze output: 9V/1.1A; 10W.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Telefoonhouder met draadloze lader

04-01-2018

Met deze telefoonhouder en draadloze oplader in één, gaat u ook in de auto met de tijd mee.

Deze geavanceerde lader stelt u in staat om handsfree te bellen en uw mobiele telefoon tegelijkertijd op te laden. De lader komt zowel met een roosterklem als met een standaard voor dashboardmontage. De telefoon (geschikt tot en met 6") wordt stevig op zijn plaats gehouden tijdens het rijden door de twee zijklemmen van de houder. De geïntegreerde LED indicator geeft weer dat de telefoon wordt opgeladen. Om de lader te gebruiken verbindt de bijgeleverde micro USB kabel met de USB output van uw auto of met een autolader (niet bijgeleverd). Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 1A. Draadloze output: 5V/1A; 5W

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Veilig in het verkeer!

04-01-2018

Deze telefoonhoes blokkeert alle mobiele-, WiFi- en Bluetooth®-signalen, inclusief in-komende telefoongesprek-ken, tekstberichten en meldingen.

Alle voicemails, tekstberichten en meldingen verschijnen nadat u de telefoon weer uit de hoes haalt. Elimineert de menselijke fout in het verkeer door een belemmering te bieden die de drang stopt om op de telefoon te kijken. Geschikt voor de meeste smartphones tot 18x9cm. Er passen maximaal 4 telefoons in de hoes. Ook is dit product zeer geschikt tijdens meetings of etentjes, zodat u niet afgeleid wordt.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

We gaan naar de beurs!

04-01-2018

Hou ons in de gaten. Volgende week gaan we naar de grootste Europese beurs van relatiegeschenken en promotionele producten. Met wel 1000 stands en veel nieuwe product lanceringen gaan komen we met veel inspiratie terug. Houdt onze website en nieuwsbrieven dan ook goed in de gaten.

Heeft u interesse laat het ons dan nu al weten!
klik op onderstaande @

 

lees verder

2018 wordt een revolutionair jaar!

04-01-2018

Draadjes hebben we niet meer nodig. Alles wordt draadloos. Telefoons en tablets kunnen in de toekomst draadloos worden opgeladen.

Apple maakte afgelopen september tijdens de presentatie van de iPhone 8 en de iPhone X bekend dat draadloos opladen bij de nieuwste modellen ook door Apple ondersteund gaat worden. Andere grote telefoonmerken deden dit al, maar grootmacht Apple bleef hierin achter. Deze strategie wijziging is erg belangrijk voor onze branche en was het startsein om flink in te zetten op uitbreiding van producten die draadloos kunnen opladen. Nu heeft iedereen nog één of twee vaste punten waar gedurende de dag of nacht de oplader ingeplugd wordt, maar over enkele jaren verwachten wij dat de oplaadpunten overal in verwerkt worden; in de auto, achter het bureau of zelfs in het notitieboekje dat we gedurende de dag meenemen naar meetings.

Hierbij alvast voor u een sneak preview van draadloze producten. Uiteraard kunt u er bij ons vanuit gaan dat deze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen omdat wij alleen werken met gecertificeerde toeleveranciers die alleen gecertificeerde producten leveren die voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. 

 

 

lees verder
Afbeelding

Kaarthouder FIPS 201

01-12-2017

Beveilig uw ID, bank of toegangspas tegen skimmen met deze nieuwe gepatenteerde kaarthouder. Wist u dat ze door middel van skimming tegenwoordig ook data van toegangspassen kunnen kopiëren? Als bedrijf is dit iets wat u ten alle tijden wilt voorkomen. Deze nieuwe pashouder werkt gemakkelijk, snel, robuust en veilig! Met de FIPS 201 goedgekeurde kaarthouder kunt u 2 kaarten veilig bewaren zonder dat deze uit de houder gehaald hoeven te worden. U kunt de houder snel en gemakkelijk open klappen, scannen en sluiten, waarna de passen beveiligd zijn en er geen accessdata gekopieerd kan worden of geld van uw bankpas kan worden afgeschreven. Tevens slijten uw pasjes  hierdoor ook minder snel. De one hander pashouder wordt geleverd aan een handige lanyard met veiligheids-sluiting en clip zodat hij eenvoudig los te koppelen is wanneer u voor de deur/poort of slagboom staat!

Wilt u ook dat uw toegangspassen beveiligd worden? Bel ons voor meer informatie.

lees verder
Afbeelding

Safety first!

31-10-2017

Safety first!

Je hoort en leest tegenwoordig veel over functionele relatiegeschenken en premiums. Dat betekent dat de ontvanger het product ook echt kan gebruiken. Dat voorkomt dat het (snel) in de prullenbak belandt en dat is beter voor het milieu. En een geschenk dat echt wordt gebruikt, komt ook vaak onder de ogen van de ontvanger en de mensen om hem of haar heen, en dat is weer goed voor uw bedrijfsnaam en merkbekendheid!

lees verder
Afbeelding

Een relatiegeschenk is een dank je wel

31-10-2017

Wij noemen een relatiegeschenk ook wel een tastbaar dank-je-wel. Zeker als het met zorg is uitgezocht en past bij de interesses van de ontvanger, is eigenlijk iedereen blij met zo’n cadeau.

lees verder
Afbeelding

Stijlvolle Powerbank Xtorm

31-10-2017

De Xtorm Power Bank Connect biedt een stijlvolle oplossing om mobiele apparaten als smartphone en tablet altijd en overal van extra energie te voorzien.

lees verder
Afbeelding

Multifunctionele bureaulamp

31-10-2017

Deze ranke lamp met 40 super heldere LED-lampjes en de mogelijkheid tot draadloos opladen in de voet mag niet op uw bureau ontbreken.

lees verder
Afbeelding

Exentri portemonnee

31-10-2017

Portemonnee

Krijg toegang tot uw pasjes met een vingerbeweging!

lees verder
Afbeelding

Intercédé genomineerd voor Leverancier van het Jaar 2016!

02-06-2016

Intercédé wil graag Leverancier van het Jaar 2016 worden.

Stem op  ons

lees verder
Afbeelding

Leuk werk van Intercédé

17-03-2016

Heeft u onze nieuwsbrief gemist!
Klik hier

lees verder
Afbeelding

Bezoek ons op PromZ Event!

03-03-2016

Bezoek ons op PromZ Event in de Jaarbeurs Utrecht. Registreer nu en ontvang gratis uw toegangsbewijs.

lees verder
Afbeelding

Weet u al wat u doet in 2016

10-11-2015

Heeft u onze nieuwsbrief gemist!
Klik hier

lees verder
Afbeelding

Kerstpakketten

01-10-2015

Kijk nu op onze website voor een overzicht van onze kerstpakketten

 • Meer dan 120 pakketten!
 • Tot kerst leverbaar!
 • Al vanaf 9,95

Laat uw medewerkers zelf de keuze met Cadeautje van de Zaak!
Kijk hier in onze demoshop

lees verder
Afbeelding

RelatieZ

08-09-2015

RelatieZ

U komt toch ook?

U bent van harte welkom op de RelatieZ Beurs.
10 september 2015, Stand A054, Hal 5, Jaarbeurs Utrecht
Tot dan.

lees verder
Afbeelding

Stem op ons

09-07-2015

Intercédé wil graag Leverancier van het jaar 2015 worden.

Stem op ons

lees verder
Afbeelding

Intercédé gaat op voor award Leverancier van het jaar 2015

08-07-2015

Heeft u onze nieuwsbrief gemist!
Klik hier

lees verder
Afbeelding

Leuk feitje

07-04-2015

Mannen in de VS en in Italië en vrouwen in Spanje hebben de meeste premiums en relatiegeschenken in bezit. Zowel Duitse mannen en vrouwen hebben de minste promotionele producten in huis.

lees verder
Afbeelding

PromZ Event

26-03-2015

Wij staan op de PromZ Event.
Stand 531

U komt toch ook?

lees verder
Afbeelding

Met Intercédé succesvol verder door 2015!

26-03-2015

Heeft u onze nieuwsbrief gemist!
Klik hier

lees verder

Online winkelen? Ga naar onze shop!