Verras met een stijlvol kerstpakket

De kerstpakketten van Intercédé
Bent u op zoek naar een stijlvol kerstpakket om uw team of relaties mee te verrassen? Dat kan met de kerstpakketten van Intercédé! Wij bieden u de volgende pakketten:

  • Een door uzelf samengesteld kerstpakket
  • Een kerstpakket uit onze huisselectie
  • Een culinair kerstpakket met versproducten

Stel uw pakket zelf samen in onze showroom
Om de juiste verbinding te kunnen maken tussen het pakket en uw organisatie, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan één van onze showrooms. In de showrooms staat het gevarieerde assortiment op thema gepresenteerd en begeleiden wij u graag op persoonlijke wijze bij de samenstelling. Voor de kerstpakketten uit onze huiscollectie kunt u onze webshop bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding

Culinaire pakketten
De culinaire pakketten leveren we onbereid, gevacumeerd en diepgekoeld, verpakt in een speciale tempex/koelverpakking, voorzien van een fraai ontworpen omdoos. De houdbaarheid van een culinair pakket is minstens 10 dagen. Ieder pakket bevat informatie over houdbaarheid en kwaliteit. Ook zit er in ieder pakket een leaflet met daarin informatie over hoe u op eenvoudige wijze de gerechten kunt bereiden.

Het gehele proces voldoet aan hoge HACCP kwaliteitsnormen en valt onder BRC storage norm en de richtlijnen van de Voedsel en Warenautoriteit.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Door gebruik te maken van onze partners, Horecagroothandel VHC Jongens BV en Vos Home & Garden Decorations, bieden wij u voor zowel food als non-food een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Met een BRC Storage en Distribution gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem, bent u verzekerd van een professionele uitvoering en levering van uw pakket.

Kom gerust eens langs!
Bel ons gerust voor een afspraak. De koffie en ons creatieve team staan voor u klaar! Wilt u vooraf alvast een beeld krijgen van de mogelijkheden? Dan sturen wij u graag onze Styleguide toe. Neem contact met ons op om deze te bestellen.

Showroom Noord-Holland
Ambacht 14 1511 JZ Oostzaan
Showroom Zuid-Holland
Schoterhoek 2 2441 LD Nieuwveen
Showroom Noord-Brabant
Hoekje 3a 5087 BE Diesen
Afbeelding

Online winkelen? Ga naar onze shop!