2018 wordt een revolutionair jaar!

04-01-2018

Draadjes hebben we niet meer nodig. Alles wordt draadloos. Telefoons en tablets kunnen in de toekomst draadloos worden opgeladen.

Apple maakte afgelopen september tijdens de presentatie van de iPhone 8 en de iPhone X bekend dat draadloos opladen bij de nieuwste modellen ook door Apple ondersteund gaat worden. Andere grote telefoonmerken deden dit al, maar grootmacht Apple bleef hierin achter. Deze strategie wijziging is erg belangrijk voor onze branche en was het startsein om flink in te zetten op uitbreiding van producten die draadloos kunnen opladen. Nu heeft iedereen nog één of twee vaste punten waar gedurende de dag of nacht de oplader ingeplugd wordt, maar over enkele jaren verwachten wij dat de oplaadpunten overal in verwerkt worden; in de auto, achter het bureau of zelfs in het notitieboekje dat we gedurende de dag meenemen naar meetings.

Hierbij alvast voor u een sneak preview van draadloze producten. Uiteraard kunt u er bij ons vanuit gaan dat deze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen omdat wij alleen werken met gecertificeerde toeleveranciers die alleen gecertificeerde producten leveren die voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. 

 

 

Online winkelen? Ga naar onze shop!